top of page

WAT TE VERWACHTEN

MIJN MANIER VAN WERKEN

Ik wil jouw liefde vastleggen

Daarom kun je tijdens de shoot veel gelach verwachten
en gekke smsjes, ik zal je soms vragen om gekke dingen te doen,
om oprechte reacties en een glimlach bij je te krijgen.
Ik ben geen fan van geposeerde foto's waarbij je direct in de camera kijkt, ik heb liever dat je naar elkaar kijkt. Ik wil me concentreren
op uw gevoelens jegens elkaar en uw liefde,
in plaats van een neppe, geposeerde glimlach voor de camera.

HET HUWELIJKSPROCES

Introductie

Voordat je je trouwdatum boekt, kun je een videogesprek met mij inplannen of gaan we even koffie drinken als je naar Sint-Niklaas wilt komen! Ik beantwoord graag al uw vragen voordat we het officieel maken.

Boeking

Om uw datum te reserveren dient u een aanbetaling te doen. Ongeveer 1-2 weken voor de bruiloft zullen we nog een keer gebeld worden om de planning van de dag door te nemen, om er zeker van te zijn dat ik op de hoogte ben van alle belangrijke momenten.

Huwelijk

Geniet gewoon van je dag, maak je geen zorgen om mij, ik zal alle hoogtepunten weten vast te leggen, ik zal in de buurt zijn, maar tegelijkertijd zal ik proberen niet in je gezicht te zijn, je tenslotte wat privacy te geven, het is een heel intieme dag. Ik zorg ervoor dat jij de mooiste foto’s hebt om aan terug te denken!

Next-Day Preview

Je ontvangt de preview binnen 24 uur. Dat klopt, DE DAG NA jullie bruiloft komen jullie er al tussen
50-100 foto's!
De rest wordt binnen 2 maanden geleverd. Alle foto's worden geleverd in een aangepaste online galerij, die u kunt delen met uw gasten en familie. Iedereen kan de foto's die hij leuk vindt ook opslaan.

Foto's

Zodra je de volledige galerij hebt, is het tijd om je favorieten te selecteren! Ik bestel de prints voor jouw op maat gemaakte houten kist, die je samen met een USB-stick mooi verpakt ontvangt.

Als je wilt, kan ik ook een album maken. het is een kwalitatief hoogstaand product, volledig door mij ontworpen, door jou goedgekeurd. De prijs is afhankelijk van de afwerking en het aantal pagina's en begint bij 300€.

DSC_3769-Enhanced-NR-Edit.jpg

Klinkt als iets wat jij wilt?

bottom of page