top of page
DSC_6085_edited_edited_edited_edited.jpg

Hi, I'm Anna!

Here's a little bit

About me

Hier is een klein stukje over mij. Oorspronkelijk kom ik uit Polen, maar anno 2019 heb ik mijn plek op aarde gevonden in België. Nu woon ik in Sint-Niklaas met mijn man Lennart en onze twee mollige katten. Fotografie is niet alleen mijn beroep, het is mijn ware liefde en passie.

Ik ben niet je vaste fotograaf. Ik zal je niet vragen om te glimlachen en te poseren terwijl je recht in de camera kijkt. Je hoeft niet als een standbeeld te staan en je ongemakkelijk te voelen omdat je niet weet wat je moet doen of hoe je je moet gedragen voor de foto's. Ik zal je aan het lachen maken, ik zal je vertellen dat je moet dansen, springen of rennen, en nog beter, ik zal het samen met je doen. Je zult niet het gevoel hebben dat je aan het poseren bent, maar alsof je plezier hebt met een oude vriend, ook al hebben we elkaar net ontmoet. Houd je er niet van om zo spontaan te zijn? Maak je geen zorgen! Ik heb je! Ik kan mijn publiek aanvoelen en mijn methoden aanpassen, ik zal je niet laten schrikken als ik zie dat je je hier niet op je gemak bij voelt, maak je geen zorgen! Het enige wat ik wil is een ontspannen glimlach op jullie gezichten zien terwijl we foto’s maken, hoe we daar ook komen.

Het vastleggen van de verhalen van mensen, de echte emoties en de echte verbindingen daartussen, heeft voor mij altijd natuurlijk gevoeld. Met elk frame probeer ik een verhaal te vertellen dat echte emotie oproept. Misschien is het een beetje magie, of gewoon een talent om mensen zich op hun gemak te laten voelen. Wat het geheime ingrediënt ook mag zijn, tijdens mijn fotoshoots ben ik toegewijd aan het creëren van een omgeving waarin authenticiteit gedijt, waardoor je je ware zelf kunt omarmen.

1.jpg
4.jpg

LID VAN

prowed_edited.png
Untitled design (2).png
fearless.png
masters.png
masters.png

AANGEBODEN OP

HOW_QUALITY_LABEL_2024.png
Salino_label.png
Untitled-1.png
384098848_810295861105035_3336767473187325016_n.png

AANGEBODEN OP

wpe awards silver award anna naert
prowed award picture day
prowed award picture week
prowed award picture month
prowed award belgium top wedding photographer
prowed award picture day
prowed award picture week
prowed award picture month
prowed award picture year
prowed award world's top 50 wedding photographers silver
prowed award world's top 50 wedding photographers honorable mention

LATEN WE SAMEN BLIJVENDE HERINNERINGEN CREËREN

DSC_8055.jpg
bottom of page