top of page

Huwelijksfotograaf Leuven: originele en authentieke trouwfoto's

DSC_4806 (1)_edited.jpg
  • Alpaca-lover

  • Favoriete binges: Modern Family,
    New Girl, Brooklyn 99 en Friends

  • Gekke cat lady (mijn ouders wisten het altijd, ze kunnen alleen kleinkatten verwachten)

DSC_7586 (1).jpg

Op zoek naar een huwelijksfotograaf in Leuven die sprekende en spontane foto’s maakt? Mijn doel is jullie liefde op foto vast te leggen. Ik maak foto’s van jouw trouwdag vol emoties en authenticiteit. 

Waarom kiezen voor Magic Flash Photo als huwelijksfotograaf in Leuven?

Spontane en ontspannen foto's

Geen stijve poses of geforceerde glimlachen. Het belangrijkste aan mijn aanpak is jullie op je gemak te doen voelen. Hoe doe ik dat? Door samen plezier te maken: lachen, dansen, springen, gekke dingen doen… Vooral geen stijf geposeerde foto’s waarbij je in de lens moet kijken, ik heb liever dat jullie naar elkaar kijken. Het resultaat zijn foto’s waar de liefde vanaf spat.

Aanpassen aan jouw stijl

Niet iedereen voelt zich comfortabel bij spontane foto's. Daarom stem ik mijn aanpak af op waar jullie je goed bij voelen. Het belangrijkste is dat je je ontspannen voelt en plezier hebt tijdens het fotograferen. We doen wat voor jullie werkt. Zo komen we tot een shoot met echte liefde en geen fake geposeerde foto’s.

Echte emoties en verhalen

Ik leg echte emoties en verhalen vast. Met elke foto probeer ik een verhaal te vertellen dat echt en ontroerend is. Ik creëer een omgeving waarin jullie jezelf zijn, zodat de foto's echte emoties en connecties laten zien.

Hoe ga ik tewerk?

Kennismaking

Ik start altijd eerst met een kennismakingsgesprek, zelfs al ligt je trouwdag nog niet vast. We gaan een koffie drinken of we doen een video call. Zo leren we elkaar kennen en kunnen jullie al jullie vragen stellen. 

Voorbereiding

Een à twee weken voor jullie grote dag doen we een videogesprek om de planning van jullie huwelijk te overlopen. Dan ben ik (en jullie) zeker dat ik alle belangrijke momenten weet zodat ik me hierop kan voorbereiden en er de beste foto’s van kan maken op de dag zelf. 

De dag zelf

Het belangrijkste is dat jullie genieten van jullie dag. Jullie hoeven je van mij niets aan te trekken. Ik neem de hele tijd foto’s zonder het moment te verstoren. En door de voorbereiding weet ik wat er komt en leg ik de belangrijke momenten vast. Zo heb je meer dan foto’s: je krijgt herinneringen.

De dag erna

Je krijgt de preview van de foto’s binnen 24u toegestuurd. Ja, dat klopt: de dag na je huwelijk krijg je al tussen de 50 en de 100 foto’s. De rest krijg je binnen de twee maanden in een online album dat je met vrienden en familie kan delen en waar iedereen foto’s uit kan opslaan. 

Het album

Uit het online album kiezen jullie je favoriete foto’s. Die krijg je afgedrukt in een op maat gemaakt houten doosje mét een USB-stick met de foto’s. Liever een fotoalbum? Geen probleem, ik ontwerp het fotoalbum op basis van jullie selectie. 

Hoeveel kost dat?

Een professionele huwelijksfotograaf in Leuven is een investering in herinneringen waar je nog jarenlang geniet van hebt. Maar wat kost dat? Bereken het tarief. 

Boek nu jullie huwelijksfotograaf in Leuven

Klaar om jullie dag vast te leggen met prachtige, authentieke foto’s die je het gevoel geven alsof je er opnieuw bij bent? Contacteer mij voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek. 

LATEN WE SAMEN BLIJVENDE HERINNERINGEN CREËREN

DSC_8055.jpg
bottom of page